Påskekonsert Rauland kyrkje

Påskekonsert i Rauland kyrkje med Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik onsdag 12.04.2017 kl. 19.00

PÅSKEKONSERT RAULAND KYRKJE ONSDAG 12.04.2017 KL. 19.00

Den tradisjonelle påskekonserten vert i år med musikarane Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik. Dei har fått flotte kritikkar for konsertane sine - både for tekstane,musikken og framføringa.

Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik har stått på scenar over heile Noreg, og har gjeve ut mange album: sist saman med Veslemøys bror Jon Solberg i Ni Liv.

"Kjenne på lykka" er ein konsert full av humor , varme og musikalitet , der publikum får høyre både nye og gamle songar. Som ein journalist sa det : "Kjenne på lykka" er ei raus , humoristisk og inspirerande framsyning som samstundes seier noko vikrig om oss sjølv og tida vi lever i.

Veslemøy og Sven kjem med ny CD i år: "Sang til sjelen"

Billett kr. 300.- (sal ved inngangen)

Arr: Rauland sokneråd og Rauland folkeakademi.